GRATIS levering vanaf €300.
Levering via GLS, DPD of Bpost.
Meer dan 10.000 artikelen en 100 MERKEN
Iets niet gevonden? Contacteer ons
Vragen? Bel ons op +32 (0)9 388 66 46 
of via mail

Retouradres en instructies

Recht van retour

Retours (herroepingsrecht) kunnen worden verzonden naar onderstaand adres. Gelieve een kopie van de factuur en de communicatie met onze dienst na verkoop toe te voegen om een vlotte afhandeling van jouw retour te kunnen garanderen.

Codima BVBA
tav dienst retouren
Oudenaardsesteenweg 10
B-9000 GENT
België

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht zijn de kosten van de retourzending steeds voor jouw rekening. Meer uitleg hierover kan je terug vinden op de pagina voor het herroepingsrecht.

Herstellingen en defecten

Herstellingen en defecten kunnen worden verzonden naar onderstaand adres. Gelieve een kopie van de factuur en de communicatie met onze dienst na verkoop toe te voegen om een vlotte afhandeling van jouw zending te kunnen garanderen.

Codima BVBA
tav technische dienst
Oudenaardsesteenweg 10
B-9000 GENT
België

Bekijk eerst even deze pagina indien je een aankoop die defect is gegaan onder garantie terug zou willen zenden.

Verpakken

Zorg er steeds voor dat het product stevig is verpakt en dat de verpakking goed is afgesloten, zo ben je zeker dat de retour in een goede staat bij ons terecht komt.

Vergeet niet om de complete verpakking en alle accessoires mee te zenden, tenzij dit anders afgesproken werd.

Verzendwijze

Vermits de kosten bij het gebruik van het retourrecht steeds voor jouw rekening zijn kan je de verzendwijze in dit geval vrij kiezen. Wij raden wel aan om een verzendwijze te kiezen waarbij je zending kunt volgen, zodat je zekerheid hebt over de aflevering van het pakket. Een betaalbaar voorbeeld is DPD, de koerier waarmee je onze zending hebt ontvangen. DPD beschikt over vele afgiftepunten overal in België en Nederland.

Bij het terug zenden van zaken die defect zijn onder garantie ontvang je van ons een DPD retourlabel. Je kan het pakket, nadat je het goed hebt ingepakt en er het label er op hebt gekleefd, gaan afgeven in een afgiftepunt overal in België en Nederland.

Verzonden

Is jouw zending verzonden? Geef ons dan even een seintje, zo weten we dat jouw pakket er aan komt. Beschik je over een tracking code? Stuur deze dan mee, zo kunnen we jouw retour nog beter opvolgen.

Winkel

Maandag 13u30 - 18u30
Di tot vrij 10u00 - 18u30
Zaterdag 10u00 - 17u00

Kortrijksesteenweg 875
B-9000 Gent
09 / 388 66 46

Betaal bij ons veilig met

Webdesign