GRATIS levering vanaf €300.
Levering via GLS, DPD of Bpost.
Meer dan 10.000 artikelen en 100 MERKEN
Iets niet gevonden? Contacteer ons
Vragen? Bel ons op +32 (0)9 388 66 46 
of via mail
Devolo Home Control Rookdetector
Laatste stuks! Merk: Devolo vpn : 9597
Devolo Home Control Rookdetector
Devolo Home Control Rookdetector Devolo Home Control Rookdetector Devolo Home Control Rookdetector
€ 46,95
0 stuk(s) in voorraad bij Codima Gent - 0 stuk(s) in extern magazijn
Levertermijn is 2 - 5 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 300
Devolo Home Control Rookdetector. Stroombron: Batterij/Accu, Accu/Batterij voltage: 3 V, Compatibele batterij grootte: CR123A. Diameter: 12 cm, Hoogte: 53 mm. Certificering: CE Class B (EU, CH, NO). Type verpakking: Doos

Als onderdeel van uw intelligente huis biedt de devolo Home Control Rookdetector maximale veiligheid tegen brand. Ongeacht of u thuis, op uw werk of op reis bent: de brandmelder informeert u direct over elke rookontwikkeling.

Daarnaast kan de Rookdetector worden verbonden met de devolo Home Control Centrale, om in geval van gevaar automatisch de noodwendige stappen te initiëren. Andere devolo Home Control componenten kunnen op deze manier direct in bedrijf genomen worden en zo in geval van alarm bijvoorbeeld het licht inschakelen.

Veilig wonen met de devolo rookdetector
De devolo Home Control Rookdetector registreert elke rookontwikkeling die ontstaat vroegtijdig en betrouwbaar. Het batterijgevoede apparaat kan in elke ruimte discreet en onopvallend op het plafond worden geplaatst, waar het behalve bij alarm, voor een functietest en bij het vervangen van de batterijen volledig onderhoudsvrij is gemonteerd. De besturing vindt net als bij alle devolo Home Control componenten handig plaats via de devolo Home Control Centrale. Na de configuratie kunt u de rookdetector ook bij afwezigheid vanuit elke plek besturen.

Detecteert het apparaat een rookontwikkeling, dan wordt u binnen enkele seconden via meerdere manieren gealarmeerd: in het huis akoestisch via een onmiskenbaar geluidssignaal en optisch via een LED-lamp, onderweg via e-mail. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de mobiele melding direct aan meerdere mobiele nummers en e-mail adressen te laten versturen, zodat u op uw werk, op vakantie of onderweg altijd direct kunt reageren.

De rookdetector als onderdeel van uw Smart Home
Net als alle devolo Home Control bouwstenen is ook de Rookdetector draadloos met de devolo Home Control Centrale verbonden. De gestandaardiseerde, toekomstbestendige Z-Wave® draadloze techniek garandeert een langdurig betrouwbare gebruik van uw rookdetector. Voor een maximale veiligheid kan de rookdetector met de devolo Home Control Centrale worden verbonden om in geval van brand draadloos andere componenten in uw intelligente huis in te schakelen.

Indien gewenst wordt zo overal de verlichting ingeschakeld, waar deze in geval van brand nodig is - bijvoorbeeld in de slaapkamers om u en uw gezin wakker te maken, of in de gangen als vluchtverlichting.

Flexibele installatie, intuïtief gebruik
De devolo Home Control Rookdetector kan snel en gemakkelijk op elk horizontaal plafond worden aangebracht. Het vormen van een netwerk met andere devolo Home Control componenten via de devolo Home Control Centrale is altijd mogelijk en kan ook later probleemloos worden geregeld, wanneer u besluit om uw intelligente huis op een later tijdstip uit te breiden.

De eerste configuratie en wijziging van de instellingen vindt plaats via het my devolo online portal of de gratis my devolo app voor Android- en iOS. De devolo Home Control Rookdetector koopt u bij ons met drie jaar fabrieksgarantie.

De voordelen in één oogopslag
- Registreert rookontwikkeling vroegtijdig, veilig en betrouwbaar;
- Alarmeert 4-voudig: door een akoestisch en optisch waarschuwingssignaal en ook via sms, e-mail of gratis Apple iOS app en Android App;
- Snel en flexibel te plaatsen met dubbelzijdige tape of schroeven (beide meegeleverd);
- Werkt met de andere devolo Home Control bouwstenen samen en schakelt zo in geval van alarm bijvoorbeeld het licht aan;
- Te allen tijde individueel uitbreidbaar met andere devolo Home Control-bouwstenen;
- Toekomstbestendig dankzij gestandaardiseerde Z-Wave® draadloze techniek;
- Optimale dataveiligheid door gecertificeerde systemen in Duitsland;
- EN14604 gecertificeerd;
- 3 jaar volledige fabrieksgarantie.
Minder Meer
Specificaties

Algemeen

Merk Devolo
VPN 9597
EAN 4250059695979

Prijs

Prijs € 46,95

Technische details

Detector type Foto-electrische reflectie detector
Verbinding Draadloos
Bandbreedte 868,42 MHz
Aantal 1
Montagewijze Opbouwmontage
Alarm decibels 85 dB
Maximumbereik 100 m
Kleur van het product Wit
Verpakkingstype Doos

Energie

Voeding Batterijen
Compatibele batterij grootte CR123A
Ondersteund aantal accu's/batterijen 1
Accu/Batterij voltage 3 V

Gewicht en omvang

Hoogte 53 mm
Diameter 12 cm

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 0 - 49 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 10 - 95 procent

Inhoud van de verpakking

Gebruikershandleiding Ja

Certificaten

Certificering CE Class B (EU, CH, NO)
Overtuigd?

Winkel

Maandag 13u30 - 18u30
Di tot vrij 10u00 - 18u30
Zaterdag 10u00 - 17u00

Kortrijksesteenweg 875
B-9000 Gent
09 / 388 66 46

Betaal bij ons veilig met

Webdesign