GRATIS levering vanaf €300.
Levering via GLS, DPD of Bpost.
Meer dan 10.000 artikelen en 100 merken
Iets niet gevonden? Contacteer ons
Vragen? Bel ons op +32 (0)9 388 66 46 
of via mail
Devolo Home Control Radiatorthermostaat
Laatste stuks! Merk: Devolo vpn : 9591
Devolo Home Control Radiatorthermostaat
Devolo Home Control Radiatorthermostaat Devolo Home Control Radiatorthermostaat Devolo Home Control Radiatorthermostaat
€ 54,95
0 stuk(s) in voorraad bij Codima Gent - 0 stuk(s) in extern magazijn
Levertermijn is 2 - 5 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 300
Devolo Home Control Radiatorthermostaat. Interface: Z-Wave, Frequentie: 868,42 MHz, Zendvermogen: 1 mW. Beeldscherm: LCD. Type accu/batterij: AA, Accu/Batterij voltage: 1,5 V. Breedte: 81 mm, Diepte: 19 mm, Hoogte: 115 mm

De devolo Home Control Radiatorthermostaat zorgt altijd voor de perfecte comfortabele temperatuur, wanneer u deze het meeste nodig heeft: 's ochtends in de badkamer, in de keuken of na het werk in de woonkamer. Met de draadloze radiatorthermostaat en de devolo Home Control Centrale stelt u de kamertemperatuur geheel volgens uw wens op de minuut nauwkeurig in.

Voor elke weekdag kan de thermostaat individueel worden ingesteld en wordt de kamertemperatuur geregeld volgens het gekozen tijdstip. Zo geniet u in elke ruimte waar u zich bevindt, altijd van exact de gewenste temperatuur. De devolo Home Control Radiatorthermostaat kan lokaal, handmatig, intuïtief via de app, tijdsregeling of via de ingestelde regels gestuurd worden. Deze vervangt conventionele radiatorthermostaten en kan zelfs door leken in slechts enkele handelingen gemonteerd worden.

Intelligent verwarmen, ook wanneer u onderweg bent

De devolo Home Control Radiatorthermostaat is een intelligente radiatorregeling, die draadloos of via een tijdsregeling individueel geprogrammeerd kan worden. De thermostaat geeft u de mogelijkheid, uw kamers al te verwarmen voordat u er komt - en dat zonder de hele dag de verwarming te hoeven laten branden. Op de door u gewenste tijd schakelt de radiatorregeling de gewenste radiator automatisch in of uit. Zo bespaart u verwarmingskosten en hoeft u niet langer koude kamers binnen te gaan.

De radiatorthermostaat past middels de meegeleverde hulpstukken op alle gangbare radiatoren en kan met slechts enkele handelingen zonder speciaal gereedschap gemonteerd worden. Een verlicht display dient als visuele temperatuurindicatie en vergemakkelijkt de controle. De radiatorthermostaat wordt ingesteld via de devolo Home Control Centrale en kan natuurlijk met een devolo Home Control Kamerthermostaat gecombineerd worden. Onderweg controleert u de thermostaat handig via de gratis iOS- en Android-app of webbrowser vanaf de smartphone, tablet of computer. Voor een maximale energiebesparing kunt u tijdens langere afwezigheid uw radiatoren tot een bepaalde temperatuur lager instellen.

Intuïtieve radiatorbesturing via schakelaar, app en webbrowser

Ondanks de vele mogelijkheden is de bediening van de draadloze radiatorthermostaat intuïtief te begrijpen en te bedienen. Voor elke weekdag beslist u afzonderlijk op welk tijdstip welke radiator wordt ingeschakeld. U kiest uw persoonlijke comfort-temperatuur voor de badkamer in de ochtend, voor de woonkamer na het werk en voor elk ander leefruimte op de door u gewenste tijd. Op deze manier past de kamertemperatuur zich aan uw dagelijkse patroon flexibel aan en niet omgekeerd. Wijzigt uw dagplanning toch een keer, dan kunt u in de radiatorregeling via de gratis my devolo app of een webbrowser probleemloos ingrijpen ook wanneer u onderweg bent.

Dankzij de gestandaardiseerde draadloze techniek Z-Wave® is de devolo Home Control Radiatorthermostaat absoluut toekomstbestendig en kan deze te allen tijde met andere devolo Home Control bouwstenen gecombineerd worden. Via de Home Control Centrale kunt u op deze manier behalve de verwarming bijvoorbeeld ook bewegings- en rookdetectoren controleren, stopcontacten schakelen of open deuren en ramen detecteren. Of u het complete systeem voor domotica gebruikt of alleen de besturing van de radiatoren gebruikt, is voor de bediening echter niet van belang - het gebruik is in elk geval heel eenvoudig. Op de devolo Home Control Radiatorthermostaat krijgt u van ons een garantie van drie jaar.
Minder Meer
Specificaties

Algemeen

Merk Devolo
VPN 9591
EAN 4250059695917, 6943279408563

Prijs

Prijs € 54,95

Kenmerken

Slimme thermostaat Ja
Interface Z-Wave
Frequentie 868,42 MHz
Zendvermogen 1 mW
Maximum indoorbereik 30 m
Maximum outdoorbereik 100 m

Beeldscherm

Beeldscherm LCD

Energie

Ondersteund aantal accu's/batterijen 2
Type accu/batterij AA
Accu/Batterij voltage 1,5 V

Eisen aan de omgeving

Regelbereik temperatuur 4 - 28 °C

Gewicht en omvang

Breedte 81 mm
Diepte 19 mm
Hoogte 115 mm
Gewicht 340 g
Overtuigd?

Winkel

Maandag 13u30 - 18u30
Di tot vrij 10u00 - 18u30
Zaterdag 10u00 - 17u00

Kortrijksesteenweg 875
B-9000 Gent
09 / 388 66 46

Betaal bij ons veilig met

Webdesign