GRATIS levering vanaf €100.
Levering via GLS, DPD of Bpost.
Meer dan 10.000 artikelen en 100 MERKEN
Iets niet gevonden? Contacteer ons
Vragen? Bel ons op +32 (0)9 388 66 46 
of via mail
Devolo Home Control Intelligente Schakelaar
Laatste stuks! Merk: Devolo vpn : 9600
Devolo Home Control Intelligente Schakelaar
Devolo Home Control Intelligente Schakelaar Devolo Home Control Intelligente Schakelaar Devolo Home Control Intelligente Schakelaar Devolo Home Control Intelligente Schakelaar
€ 41,95
1 stuk(s) in voorraad bij Codima Gent - 0 stuk(s) in extern magazijn
Indien besteld voor 17u, levering dinsdag 26 juni 2018
Gratis verzending vanaf € 100
Devolo Bedien alles in huis met een druk op de knop. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Draadloze technologie: Z-Wave, Kleur van het product: Wit. Stroombron: Batterij/Accu, Type accu/batterij: CR2032. Breedte: 83 mm, Diepte: 83 mm

Met de devolo Home Control Intelligente Schakelaar bestuurt u uw intelligente huis flexibel vanaf elke gewenste plek. De Intelligente Schakelaar biedt u de comfortabele bediening van alle devolo Home Control bouwstenen, die u voor uw woning gekozen heeft. U beslist zelf of u de verwarming vanuit de slaapkamer wilt besturen of dat u bij het verlaten van het huis dit met slechts één druk op de knop in de energiebespaarmodus wilt schakelen.

Of het nu is als eenvoudige lichtschakelaar, als bediening voor de thuisbioscoopinstallatie of voor het besturen van verschillende scenario’s: met de devolo Home Control Intelligente Schakelaar is een druk op de knop genoeg voor het aansturen van de gewenste scenario's. Elke schakelaar kan met maximaal vier functies geprogrammeerd worden en kan eenvoudig op elke gewenste plek in huis worden aangebracht.

De devolo Home Control Intelligente Schakelaar voor een intelligent huis
Een intelligente thuisbesturing ontlast u van de dagelijkse taken en minimaliseert de inspanning voor eenvoudige procedures. Met devolo Home Control bestuurt u uw radiatoren draadloos, activeert u alarmsystemen en automatiseert u alle elektrische apparaten in uw huishouding. Daarbij is de Intelligente Schakelaar één van de centrale elementen, want deze maakt het mogelijk alle devolo Home Control functies vanuit elke ruimte handmatig te bedienen.

De schakelaar kan indien gewenst volledig individueel worden geprogrammeerd. Zo bestuurt u niet alleen de individuele devolo Home Control componenten van uw keuze ter plekke, maar bedient u ook geselecteerde groepen en voorgeprogrammeerde scenario's heel eenvoudig met een druk op de knop. Wanneer u uw Smart Home systeem later wilt uitbreiden, dan kan de Intelligente Schakelaar altijd met extra devolo Home Control componenten met andere functies worden uitgebreid.

Scenario's met een druk op de knop dankzij de flexibele draadloze schakeling
De devolo Home Control Intelligente Schakelaar biedt u een veelvoud aan innovatieve mogelijkheden, om uw huis zo handig en flexibel mogelijk vorm te geven. Met de comfortabele Intelligente Schakelaar kunt u zich onnodig heen en weer geloop in uw dagelijkse routine besparen. Via de Intelligente Schakelaar kunt u de verwarming in de badkamer net zo makkelijk vanuit de slaapkamer bedienen als het koffiezetapparaat in de ochtend. Bij het verlaten van het huis schakelt u geselecteerde apparaten en functies handig bij de deur uit en de bewegingsdetector in.

Ongeacht welke apparatengroepen u van waaruit wilt schakelen: de devolo Home Control Intelligente Schakelaar geeft u de volledige controle over uw huis. Daarbij horen natuurlijk ook de kleine aangename zaken die u in uw dagelijkse routine niet wilt missen: zo schakelt u bijvoorbeeld televisie en hifi-installatie comfortabel vanaf de bank in en uit en regelt u met een druk op de knop uw persoonlijke comforttemperatuur op uw werkplek.

Eenvoudige installatie, vele combinatiemogelijkheden
De Intelligente Schakelaar kan op elke gewenste plek met tweezijdig plakband worden aangebracht. Naar wens beschikt u over twee verschillende tuimelschakelaars met elk twee en vier programmeerbare toetsen. Dankzij de gestandaardiseerde Z-Wave® draadloze techniek is de Home Control Intelligente Schakelaar absoluut toekomstbestendig en kan deze altijd met andere Home Control componenten worden uitgebreid.

Voor de besturing heft u altijd een Z-Wave besturingssysteem nodig! B.v. een devolo Home Control Centrale (dit befind zich in het devolo Home Control Starter Kit).

Met de nieuwe devolo Home Control app heeft u van begin af aan alles eenvoudig in de hand. De besturing voor uw Home Control-componenten overtuigt door meer comfort, snelheid en korte toegangspaden.

Z-Wave
De Z-Wave® techniek is een gestandaardiseerde draadloze techniek, die een betrouwbare en gecodeerde verbinding tussen twee Home Control producten opbouwt en speciaal voor de domotica-markt werd ontwikkeld. De afzonderlijke Home Control producten vormen een netwerk, waarbij elke Home Control product tevens als router voor naastgelegen producten fungeert. De Z-Wave® techniek is ontworpen voor een gering energieverbruik bij een hoge communicatiebetrouwbaarheid.
Minder Meer
Specificaties

Algemeen

Merk Devolo
VPN 9600
EAN 4250059696006

Prijs

Prijs € 41,95

Kenmerken

Frequentie 868.42
Kleur van het product Wit
Ondersteuning voor plaatsing Binnen
Internationale veiligheidscode (IP) IP20
Materiaal behuizing Kunststof
Aantal beheerde apparaten 4
Transmission distance 30 m
Certificering CE Class B (EU, CH, NO)
Verbindingstechnologie Draadloos
Draadloze technologie Z-Wave
Interface RF Draadloos

Energie

Voeding Batterij/Accu
Type accu/batterij CR2032

Gewicht en omvang

Breedte 83 mm
Diepte 83 mm
Overtuigd?

Winkel

Maandag 13u30 - 18u30
Di tot vrij 10u00 - 18u30
Zaterdag 10u00 - 17u00

Kortrijksesteenweg 875
B-9000 Gent
09 / 388 66 46

Betaal bij ons veilig met

Webdesign