GRATIS levering vanaf €300.
Levering via GLS, DPD of Bpost.
Meer dan 10.000 artikelen en 100 MERKEN
Iets niet gevonden? Contacteer ons
Vragen? Bel ons op +32 (0)9 388 66 46 
of via mail
Devolo Home Control Afstandsbediening
Laatste stuks! Merk: Devolo vpn : 9603
Devolo Home Control Afstandsbediening
Devolo Home Control Afstandsbediening Devolo Home Control Afstandsbediening Devolo Home Control Afstandsbediening Devolo Home Control Afstandsbediening
€ 32,95
1 stuk(s) in voorraad bij Codima Gent - 0 stuk(s) in extern magazijn
Indien besteld voor 17u, levering woensdag 23 mei 2018
Gratis verzending vanaf € 300
Devolo Home Control Afstandsbediening. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Draadloze technologie: Z-Wave, Kleur van het product: Zwart, Zilver. Stroombron: Batterij/Accu, Type accu/batterij: CR2032, Netbelasting: 0,001 W

Met de devolo Home Control Afstandsbediening heeft u te allen tijde de volledige controle over uw intelligente huis. Zo heeft u uw Smart Home steeds bij de hand, om verwarming, verlichting en andere gewenste functies met een druk op de knop te besturen.

De Smart Home Afstandsbediening werkt kinderlijk eenvoudig net als elke autosleutel. Zo heeft u de mogelijkheid al uw woonruimtes vanuit de slaapkamer in de nachtmodus te schakelen of bij het verlaten van het huis de verlichting uit te schakelen. Vereenvoudig uw dagelijkse routine en bestuur geselecteerde devolo Home Control componenten met niet meer dan een afstandbediening.

Intelligente regeling met de devolo Home Control Afstandsbediening
De Smart Home Afstandsbediening voor intelligente domotica wordt met een batterij gevoed en werkt net als alle devolo Home Control componenten met de gestandaardiseerde Z-Wave® draadloze techniek. De toekomstgerichte techniek garandeert u niet alleen langdurig de comfortabele besturing van alle processen in uw intelligente huis, maar laat u ook op een later tijdstip naar wens het systeem met andere devolo Home Control componenten uitbreiden.

Aan de vier programmeerbare knoppen kent u naar wens de betreffende functies toe. Zo kunt u met een druk op de knop afzonderlijke apparaten en hele groepen apparaten in- en uitschakelen of de door u voorgeprogrammeerde scenario's activeren. De bediening is mogelijk vanuit elke gewenste plek in het huis met een druk op de knop.

Eén afstandsbediening, vele mogelijkheden
De devolo Smart Home Afstandsbediening kan net als de devolo Home Control Intelligente Schakelaar naar wens voor elke devolo Home Control component geprogrammeerd worden. Het verschil: terwijl u de Intelligente Schakelaar op één plek naar keuze plaatst, bedient u de domotica met de afstandsbediening vanaf elke gewenste plek.

De besturing is daarom ideaal voor processen, welke u vanuit elke kamer met een druk op de knop wilt besturen - hetzij een zelf gedefinieerde spaar- of nachtmodus, een voorgeprogrammeerde lichtschakeling of de centrale radiatorbesturing. Zelf gekozen elektrische apparaten kunt u op deze manier met een druk op de afstandsbediening inschakelen - U weet tenslotte niet wanneer u de volgende keer zin heeft in een verse kop koffie.

Uw Smart Home afstandsbediening als sleutelhanger
De devolo Home Control Afstandsbediening is een compacte sleutelhanger voor de broekzak. Ook tegen onbedoeld indrukken van een knop is de afstandsbediening beveiligd. De domotica wordt geprogrammeerd via de gratis my devolo Android- en iOS-app of via de webbrowser vanaf computer, smartphone of tablet. Zo beslist u vanaf elke gewenste plek, welke procedures u bij het thuiskomen wilt activeren.

De Smart Home Afstandsbediening koopt u als onderdeel van het devolo Home Control gamma met drie jaar garantie. Combinaties en uitbreidingen met andere devolo Home Control componenten zijn ook later altijd mogelijk.
Minder Meer
Specificaties

Algemeen

Merk Devolo
VPN 9603
EAN 4250059696037

Prijs

Prijs € 32,95

Kenmerken

Frequentie 868
Kleur van het product Zwart, Zilver
Internationale veiligheidscode (IP) IP20
Gemakkelijk te installeren Ja
Transmission distance 100 m
Certificering CE
Verbindingstechnologie Draadloos
Draadloze technologie Z-Wave

Energie

Voeding Batterij/Accu
Type accu/batterij CR2032
Netbelasting 0,001 W
Accu/Batterij voltage 3 V
Overtuigd?

Winkel

Maandag 13u30 - 18u30
Di tot vrij 10u00 - 18u30
Zaterdag 10u00 - 17u00

Kortrijksesteenweg 875
B-9000 Gent
09 / 388 66 46

Betaal bij ons veilig met

Webdesign