GRATIS levering vanaf €300.
Levering via GLS, DPD of Bpost.
Meer dan 10.000 artikelen en 100 MERKEN
Iets niet gevonden? Contacteer ons
Vragen? Bel ons op +32 (0)9 388 66 46 
of via mail
Apple Smart Keyboard voor 12,9-inch iPad Pro azerty FR
Merk: Apple vpn : MNKT2F/A
Apple Smart Keyboard voor 12,9-inch iPad Pro azerty FR
Apple Smart Keyboard voor 12,9-inch iPad Pro azerty FR Apple Smart Keyboard voor 12,9-inch iPad Pro azerty FR Apple Smart Keyboard voor 12,9-inch iPad Pro azerty FR Apple Smart Keyboard voor 12,9-inch iPad Pro azerty FR Apple Smart Keyboard voor 12,9-inch iPad Pro azerty FR
€ 189,00
0 stuk(s) in voorraad bij Codima Gent - 181 stuk(s) in extern magazijn
Levertermijn is 2 - 5 werkdagen
Gratis levering bij aankoop van 2 stuks!
Apple Smart. Kleur van het product: Zwart. Merkcompatibiliteit: Apple, Compatibiliteit: iPad Pro 12.9", Toetsenbordindeling: AZERTY. Connectiviteitstechnologie: Docking, Aansluiting: Smart Connector

Typ op een totaal nieuw type toetsenbord.
Veel mensen werken nog steeds het liefst met een toetsenbord. Het Smart Keyboard, dat verkrijgbaar is voor zowel de 9,7‑inch als de 12,9‑inch iPad Pro, heeft geen knoppen en stekkers en je hoeft het niet te koppelen. Het biedt dan ook de ideale balans tussen gebruiksgemak en mobiliteit. Verkrijgbaar met Franse, Nederlandse en Amerikaans-Engelse toetsenbordindeling.

Beschermen
Handig in gebruik. Handig om mee te nemen.
Vouw Smart Keyboard uit als je het nodig hebt. Ben je klaar? Vouw het terug en je hebt een superdunne en lichte cover die bestand is tegen dagelijks gebruik. En tegen die 23ste versie van je document.

Je vingers weten de kortste weg.
iOS 9 en Smart Keyboard werken soepel samen. Op iPad Pro beschik je dan ook over allerlei extra QuickType-functies.

Vet, cursief, onderstrepen, knippen en plakken, je maakt je tekst helemaal af met een paar tikjes. De werkbalk op het scherm kan bovendien worden aangepast voor apps van derden, zodat je altijd de juiste tools binnen handbereik hebt.

Met vertrouwde toetscombinaties op je Smart Keyboard kun je op iPad Pro nóg meer doen, bijvoorbeeld tussen apps schakelen of de zoekfunctie activeren. Je kunt zelfs app-specifieke toetscombinaties gebruiken. Houd de Command-toets ingedrukt om alle toetscombinaties in een app te bekijken.

Toetscombinaties
Geen stekkers. Geen knoppen. Geen gedoe.
Zowel de stroomvoorziening als het dataverkeer tussen iPad Pro en het Smart Keyboard lopen via de Smart Connector – batterijen of een lader komen er dus niet aan te pas. Zet je iPad Pro gewoon neer en begin met typen. En als je het Smart Keyboard er af haalt, verschijnt automatisch het schermtoetsenbord.

Smart Connector
Soepele communicatie. Gevoed door innovatie.
Om de Smart Connector optimaal te kunnen benutten, hebben we een speciaal materiaal gebruikt dat zowel stroom als data geleidt. Dit materiaal zit tussen de bovenste laag van sterk polyurethaan en de onderste laag van zacht microvezel. Het Smart Keyboard is dan ook allesbehalve gewoon.

Doorweven met innovatie.
Anders dan bij een klassiek toetsenbord zit er geen ruimte tussen de toetsen waar koffie of kruimels in kunnen verdwijnen. De bovenlaag van speciaal geweven slijtvast materiaal is met een laser bewerkt om de toetsen te vormen. Deze sterke stof geeft de toetsen ook hun veerkracht, waardoor het gebruikelijke mechanisme overbodig werd. En de coating is vocht- en vuilbestendig.
Minder Meer
Specificaties

Algemeen

Subcategorie Toetsenborden
Merk Apple
VPN MNKT2F/A
EAN 0190198111692

Prijs

Prijs € 189,00

Ontwerp

Kleur van het product Zwart
Full-size toetsenbord Ja
Inklapbaar Ja
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot Nee
Afdekzeil Ja

Poorten & interfaces

Verbindingstechnologie Docking
Aansluiting Smart Connector

Performance

Merkcompatibiliteit Apple
Compatibiliteit iPad Pro 12.9"
Toetsenbordindeling AZERTY
Taal toetsenbord Frans
Numeriek toetsenblok Nee
Backlight Nee
Aanwijsapparaat Nee
Vingerafdruklezer Nee
USB-hub Nee
Overtuigd?

Winkel

Maandag 13u30 - 18u30
Di tot vrij 10u00 - 18u30
Zaterdag 10u00 - 17u00

Kortrijksesteenweg 875
B-9000 Gent
09 / 388 66 46

Betaal bij ons veilig met

Webdesign